kies je favoriete kleur
Bekijk de vacatures

© Orange 2021

 
Privacy Cookie policy

Het leven bij Orange

Hallo! Je weet ondertussen al heel wat over onze teamleden. Maar hoe voelt het echt om aan de slag te zijn bij Orange? Hier vind je heel wat boeiende verhalen over het reilen en zeilen bij de onderneming. Ontdek alles over onze digitale projecten, leuke uitdagingen en interessante evenementen.

onze verhalen

Diversiteit & Digitale inclusie: The Orange Way!

​​21 juni 2023, een datum die in het geheugen gegrift staat van elke Orange-medewerker. Deze dag markeerde het éénjarige bestaan van het Orange Digital Center (ODC) en het Orange Belgium Fund, twee initiatieven die we hebben gelanceerd met een duidelijk doel: het dichten van de digitale kloof. Ontdek hier hoe we deze verjaardag samen vierden.

 

Het Lead the Future event verenigt op feestelijke wijze Orange Belgium en VOO

Bij Orange Belgium geloven we dat we samen beter zijn. Daarom hebben we onlangs onze krachten gebundeld met VOO. Om dit te vieren, nodigden we alle collega's van Orange Belgium en VOO uit voor een Lead the Future event op 8 juni op de Heizelsite in Brussel.

Orange Belgium daagt EPHEC-studenten uit voor zijn digitale merk ‘hey!’

In april organiseerde Orange Belgium voor zijn digitale merk ‘hey!’ een hackathon tweedaagse met studenten van hogeschool EPHEC. Op 17 mei nodigde Orange Belgium al die knappe koppen uit voor de presentatie van hun waardevolle inzichten.  

Orange werkt zich in het zweet tijdens de 20 km door Brussel

Afgelopen zondag fleurden 42 hardlopers en 14 wandelaars de Brusselse straten op met hun kleurrijke Orange T-shirts. Als één sterk team zetten ze hun beste beentje voor - beide beentjes, eigenlijk - om geld in te zamelen voor Keeping me alive, een vzw die wetenschappelijk onderzoek naar speekselklierkanker ondersteunt. 

Orange is trotse partner van vrouwen in tech

Of zeggen we beter ‘WomInTech’? Dit studenteninitiatief stimuleert niet alleen genderdiversiteit in ingenieursstudies. Het zet ook het belang ervan in STEM-gebieden in de kijker. Bij Orange geven we dit doel graag een extra duwtje in de rug. Geen betere aanleiding daarvoor dan International Girls in ICT Day op 27 april.

 

FABuleuze ideeën zijn welkom in het Orange Digital Center

Wist je dat ons Orange Digital Center in het hartje van Brussel een echte fablab herbergt waar iedereen welkom is? Onder meer een lasersnijmachine, 3D printers, een Plastic Thermoforming Machine, en zo veel meer maken het voor iedereen mogelijk om ideeën te realiseren, voorwerpen te fabriceren en nieuwe competenties onder de knie te krijgen. Het Orange Digital Center kadert in onze ambitie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. En we mikken hoog! Ontdek in dit artikel wat Julien en co er zo allemaal uitvoeren.  

 

Werknemer en klant van Orange in gesprek

Orange betrekt alle medewerkers bij zijn datatransformatie

Een slimmere, meer verbonden wereld creëren – dat is onze missie bij Orange. En hoe willen we hierin slagen? Door de kracht van AI & data te omarmen! Benieuwd hoe deze datatransformatie niet alleen ons bedrijf en onze klanten, maar ook onze medewerkers ten goede komt? Benoit Berthelot, Director Data and Market Research, vertelt je er alles over in dit artikel. 

 

Orange bevordert de ontplooiing van zijn medewerkers

Als onze collega's gezond en gelukkig zijn, zijn wij dat ook. Daarom plaatsen we bij Orange het welzijn van onze mensen altijd voorop. Benieuwd hoe wij fysieke en mentale gezondheid in de kijker zetten? Ontdek het in dit artikel!

Eindejaarsresultaten shares Orange

Gelukkig nieuwjaar!

Net als andere jaren maakten onze klanten massaal gebruik van ons telecomnetwerk om hun nieuwjaarswensen over te brengen of feestelijke momenten te delen met vrienden en familie.

Trots om jullie verbonden te mogen houden in de eindejaarsperiode

Welkom in het kloppende hart van het Orange-netwerk: de controlekamer van ons managementcenter. Hier houden we de vinger aan de pols van onze netwerken om onze klanten een uitmuntende dienstverlening te bieden. Maar wat als iedereen plots tegelijk eindejaarswensen gaat versturen? Onze collega’s Sylvianne en Francisco vertellen je graag meer over hun werk in de eindejaarsperiode.

Orange eindigt het jaar op jullie beats

Feestdagen vragen om tradities, toch? Dat is zeker ook zo in de Orange-familie. Zoals elk jaar hebben we de eindejaarsperiode ingezet met Orange Radio, een live radioshow uitzonden vanuit ons hoofdkantoor in Brussel. 

Lancering 5G Lab van Orange in België

Orange leidt innovatie in telecom met Orange 5G Lab

Met de opening van zijn tweede 5G Lab in Luik profileert Orange zich als pionier in innovatieve technologie. Benieuwd hoe onze #ProudToBeOrange teamleden de wereld van morgen vormgeven? Onze Innovation Managers vertellen je hoe het is om te werken bij een toonaangevend, visionair telecombedrijf.

Volg ons