kies je favoriete kleur
Bekijk de vacatures

© Orange 2021

 
Privacy Cookie policy

Het leven bij Orange

Hallo! Je weet ondertussen al heel wat over onze teamleden. Maar hoe voelt het echt om aan de slag te zijn bij Orange? Hier vind je heel wat boeiende verhalen over het reilen en zeilen bij de onderneming. Ontdek alles over onze digitale projecten, leuke uitdagingen en interessante evenementen.

onze verhalen

Dit was de Orange Data Day 2024

11 maart was het zover: de tweede editie van de Orange Data Day, powered by Google. Een inspirerend event dat volledig in het teken stond van data en AI, onmisbare tools om onze dagelijkse werking efficiënter te maken en onze dienstverlening nog te verbeteren. Ontdek hier de belangrijkste insights van de leerrijke dag. 

Tonnen ervaring en kennis opdoen? Ontdek de Tech Academy by Orange

Met veel trots stellen we je voor: de Tech Academy by Orange! Met een heleboel initiatieven ondersteunen we het onderwijs in telecommunicatie en inspireren we zowel toekomstige als doorwinterde techexperts. Benieuwd hoe we investeren in de toekomst van de technologie en hoe jij mee kan doen? 

Giga Together Radio

De feestdagen staan traditioneel in het teken van gezellig samenzijn. En dat is in de Orange-familie niet anders. De warmte voelde én hoorde je tijdens de uitzending van de Giga Together Radio. 

Trots om de Orange Award uit te reiken

Op 11 oktober 2023 mochten we met trots de Orange Award van de Ecole Polytechnique van Brussel uitreiken. Benieuwd waar de prestigieuze prijs precies voor staat? En wie ermee naar huis ging? Lees snel verder! 

Orange kruipt in het zadel voor Mobility Week

Van 16 tot 22 september 2023 was het de 22ste Europese Mobiliteitsweek met als thema energie besparen. De campagne streeft ernaar om de wereld groener te maken door ‘actief’ vervoer en schonere alternatieven voor wagens te omarmen. Bij Orange houden we van een uitdaging. Daarom zetten we ons met volle kracht op twee wielen in voor een duurzamere wereld.

Diversiteit & Digitale inclusie: The Orange Way!

​​21 juni 2023, een datum die in het geheugen gegrift staat van elke Orange-medewerker. Deze dag markeerde het éénjarige bestaan van het Orange Digital Center (ODC) en het Orange Belgium Fund, twee initiatieven die we hebben gelanceerd met een duidelijk doel: het dichten van de digitale kloof. Ontdek hier hoe we deze verjaardag samen vierden.

 

Het Lead the Future event verenigt op feestelijke wijze Orange Belgium en VOO

Bij Orange Belgium geloven we dat we samen beter zijn. Daarom hebben we onlangs onze krachten gebundeld met VOO. Om dit te vieren, nodigden we alle collega's van Orange Belgium en VOO uit voor een Lead the Future event op 8 juni op de Heizelsite in Brussel.

Orange Belgium daagt EPHEC-studenten uit voor zijn digitale merk ‘hey!’

In april organiseerde Orange Belgium voor zijn digitale merk ‘hey!’ een hackathon tweedaagse met studenten van hogeschool EPHEC. Op 17 mei nodigde Orange Belgium al die knappe koppen uit voor de presentatie van hun waardevolle inzichten.  

Orange werkt zich in het zweet tijdens de 20 km door Brussel

Afgelopen zondag fleurden 42 hardlopers en 14 wandelaars de Brusselse straten op met hun kleurrijke Orange T-shirts. Als één sterk team zetten ze hun beste beentje voor - beide beentjes, eigenlijk - om geld in te zamelen voor Keeping me alive, een vzw die wetenschappelijk onderzoek naar speekselklierkanker ondersteunt. 

Orange is trotse partner van vrouwen in tech

Of zeggen we beter ‘WomInTech’? Dit studenteninitiatief stimuleert niet alleen genderdiversiteit in ingenieursstudies. Het zet ook het belang ervan in STEM-gebieden in de kijker. Bij Orange geven we dit doel graag een extra duwtje in de rug. Geen betere aanleiding daarvoor dan International Girls in ICT Day op 27 april.

 

FABuleuze ideeën zijn welkom in het Orange Digital Center

Wist je dat ons Orange Digital Center in het hartje van Brussel een echte fablab herbergt waar iedereen welkom is? Onder meer een lasersnijmachine, 3D printers, een Plastic Thermoforming Machine, en zo veel meer maken het voor iedereen mogelijk om ideeën te realiseren, voorwerpen te fabriceren en nieuwe competenties onder de knie te krijgen. Het Orange Digital Center kadert in onze ambitie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. En we mikken hoog! Ontdek in dit artikel wat Julien en co er zo allemaal uitvoeren.  

 

Werknemer en klant van Orange in gesprek

Orange betrekt alle medewerkers bij zijn datatransformatie

Een slimmere, meer verbonden wereld creëren – dat is onze missie bij Orange. En hoe willen we hierin slagen? Door de kracht van AI & data te omarmen! Benieuwd hoe deze datatransformatie niet alleen ons bedrijf en onze klanten, maar ook onze medewerkers ten goede komt? Benoit Berthelot, Director Data and Market Research, vertelt je er alles over in dit artikel. 

 

Volg ons